Koirakerho SOPU ry

Subtitle

AJANKOHTAISTA
KOIRAKERHO SOPU RY:N TUURAUSMAKSUKÄYTÖNTÖ KAUDELLA 2021


Treeniryhmä tiedottaa tuuraajatarpeestaan Koirakerho SOPU ry:n Facebook-jäsensivuilla. Tuuraajat otetaan treeneihin ilmoittautumisjärjestyksessä.


Tuurauskäytäntö on seuraava:


  • Treenaja, joka on seuran jäsen ja jolla on ryhmätreenipaikka kaudella 2021, eli hän on maksanut vuoden 2021 rantamaksun, voi osallistua tuurauspaikoilta lisätreeneihin ilmaiseksi.

  • Treenaaja, joka on seuran jäsen, mutta jolla ei ole ryhmäpaikkaa kaudella 2021, eli hän ei ole maksanut vuoden 2021 rantamaksua, maksaa tuuraustreeneistä 10 euroa/kerta.

  • Ulkopuolinen tutustuja, joka ei ole seuran jäsen, maksaa tuuraustreeneistä 15 euroa/kerta. Ulkopuolinen tutustuja voi tulla tutustumaan tällä hinnalla maksimissaan kaksi kertaa treeneihin, jonka jälkeen hänen tulee liittyä Sopun ry:n jäseneksi.

  • Kaikkien tuuraustreenaajien treenikerrat tulee olla maksettu ennen kyseisten treenien alkua ja hänen tulee esittää ryhmän vetäjälle kuitti maksusta. Vapaat treenipaikat ilmoitetaan yhdistyksen Facebook-jäsensivuilla.Maksutiedot:
Tilinumero: FI91 8000 1870 1363 31
Saaja: Koirakerho SOPU ry
Viesti: Tuurausmaksu + päivämäärä


HAKU KOIRAKERHO SOPU RY:N VEPE-RYHMIIN KAUDELLE 2021 ON KÄYNNISSÄ

Treenejä järjestetään Helsingin Rajasaaressa maanantaisin, tiistaisin ja mahdollisesti myös keskiviikkoisin. Treenit alkavat klo 18.

Treenikausi alkaa yleensä toukokuussa ja jatkuu syksyllä niin pitkälle kuin meriveden lämpötila ja sääolosuhteet sen sallii. Kesällä treenejä ei järjestetä, jos sinilevää esiintyy.


Treenit kestävät useamman tunnin ja jokainen ryhmäläinen osallistuu oman koiransa treenaamisen lisäksi muiden ryhmäläisten treenien avustamiseen.
Treeneihin osallistuvalla koiralla tulee olla perustottelevaisuus kunnossa ja sen tulee olla uimataitoinen. Koiranohjaajan täytyy olla valmis sitoutumaan säännöllisesti treeneihin.


Jos olet kiinnostunut vesipelastuksesta oman koirasi kanssa, lähetä esittely itsestäsi ja koirastasi 14.3.2021 mennessä osoitteeseen [email protected].

Kerrothan viestissäsi vähintään seuraavat asiat:

- omat yhteystietosi; nimi, sähköposti, kotiosoite, puhelinnumero

- koiran rotu, syntymäaika ja sukupuoli

- ohjaajan soututaito (treeneissä avustetaan muiden treenejä mm. soutamalla)

- mahdollinen aikaisempi kokemus vesipelastuksesta

- mahdolliset muut harrastukset koiran kanssa
Päivitetty 20.11.2020


 Koirakerho Sopun ei järjestä VUODEN KOIRA 2020-kilpailua
.

Kilpailun säännöt ja palkintojen jakoperusteet:
- Vuoden Koira- ja kannustuspalkinnot voidaan jakaa vain yhdistyksen jäsenen ohjaamalle koiralle. Ohjaajan on oltava SOPU:n jäsen koeajankohtana.
- mukaan lasketaan kahden vuoden 20xx parhaan kokeen yhteispisteet (vähintään 3-tulos) kyseisestä luokasta (Sovea ei huomioida)
- jos useammalla koirakolla on tasapisteet, molempien kokeiden yhteenlaskettu kokonaisaika ratkaisee sijoituksen
Palkintokategoriat:
- Vuoden Koira 20xx -palkinto jaetaan ALO / AVO / VOI -luokkien parhaille koiralle
- SOVE-kannustuspalkinto jaetaan kaikille vuoden 20xx aikana SOVE:n hyväksytysti suorittaneelle koiralle
- Paras SOPU:n treeniryhmässä treenaava koira -kannustuspalkinto jaetaan ALO / AVO / VOI -luokassa. (Vuoden Koira ei voi saada tätä palkintoa)

***

20.11.2020:

Yhdistyksen sääntömääräinen vuosikokous (2021) pidetään keväällä 2021, (COVID19 mahdolliset rajoitukset huomioiden). Yhdistyksen säännöt eivät mahdollista kokouksen pitämistä sähköisenä.  


Sivusto on avoin kaikille, eikä edellytä käyttäjätunnusta.
Klikkaa kuvaketta ja tutustu!